Oplossing voor bodemverontreiniging

Vermoedt u dat uw perceel vervuilde grond bevat en dat er dus sprake is van bodemverontreiniging? Of staat u op het punt een stuk grond aan te kopen maar wilt u eerst zeker zijn van de kwaliteit van de grond? Door een onderzoek uit te laten voeren naar bodemverontreiniging krijgt u letterlijk een gegrond inzicht in uw grond. U krijgt na het onderzoek een uitsluitsel over de kwaliteit van de grond toegestuurd en op basis van het bodemadvies kunt u actie ondernemen. Wanneer er sprake is van bodemverontreiniging is het bijvoorbeeld van belang om een saneringstraject op te starten. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Als bodemexperts bieden wij u graag de juiste vakkundige begeleiding. Wij zijn erg ervaren op het gebied van grondvervuiling, bodemonderzoek en projectbegeleiding waarbij vervuilde grond verwijdert dient te worden. Wilt u snel een oplossing voor uw grondvervuiling? Neem direct contact op!

Traject bij bodemverontreiniging

Met het blote oog is niet te zien of er sprake is van bodemverontreiniging. Als gecertificeerd bureau voeren wij het benodigde bodemonderzoek graag voor u uit. Dit onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen waarbij wij altijd beginnen met een historisch bodemonderzoek. Aan de hand van verschillende bestaande documenten stellen wij vast of er factoren zijn waaruit blijkt dat er sprake is van vervuiling. Hierdoor hebben wij alvast diverse aspecten in het vizier waar we middels veldwerkonderzoek in het bijzonder op letten. Na het veldwerkonderzoek maken wij een rapportage waarin staat omschreven of er wel of geen sprake is van bodemvervuiling. Aan de hand van deze rapportage kunt u een saneringstraject in werking stellen als er sprake is van bodemverontreiniging. Anders kun u direct een vergunning aanvragen. Wilt u een gegrond inzicht in de kwaliteit van uw grond? Neem contact op!

Rapport laten opstellen

Wilt u snel aan de slag met werkzaamheden op uw bouwlocatie? Zonder een vergunning van uw gemeente komt u helaas niet verder. Er zal altijd gevraagd worden om een rapportage als u grondwerkzaamheden wilt uitvoeren. Dit is de reden waarom een rapport, die aantoont of er sprake is van bodemverontreiniging, noodzakelijk is. Nadat het rapport is opgesteld ondersteunen wij u graag verder in dit proces. Zo is het mogelijk om uw complete saneringstraject inclusief projectbegeleiding door ons te laten uitvoeren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u op een schone bouwlocatie van start kunt gaan. Wist u dat wij ook een second opinion bodemonderzoek kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Menu